Srdce žhář

Srdce žhář

Anotace: ...

Na začátku doby neurčité,
kdy neznala jsem Tvoji tvář,
byli kol mě akolyté,
co byli jak mého srdce žhář.
Pak jsem uviděla
ten Tvůj krásný úsměv,
snad viděla jsem anděla,
výraz tváře spadl v úděv.
Provázela jej vnitřní síla,
byla's jako luční víla,
krásná, milá, upřímná, veselá,
jen jedno jsi neměla....

... někoho, kdo při Tobě bude stát,
bude s Tebou, když se budeš smát,
bude vědět, že právě budeš usínat
a bude Tě každé ráno do nového dne vítat...

... nebudu při Tobě jen když se budeš smát,
ale i když budeš slzy ronit,
budu střežit Tvé sny, když budeš usínat,
budu se snažit srdce Ti neporanit...
Autor januve, 08.06.2009
Přečteno 512x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., TAORA3, Bíša, Anewue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké a upřímné vyznání. ST!

09.06.2009 21:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí