Chci

Chci

Anotace: kdysi dávno, teď už tyhle stavy opuštěnosti a zrady nemám:-)

Chci tak málo,
A přece je to moc.
Chci aby se mi to jen zdálo,
Však už brzy přijde noc.
Přijde a s ní i spánek,
Spánek beze snů.
V místnosti bude vánek,
Vánek lepších dnů.
Nevím co má se stát
A nevím co stane se.
Vím jen, že mám se bát,
Ať někdo naštve se.
Mé oči pláčou v bezmoci,
Už mi není pomoci.
Polib mě,
Musíš to vykonat.
Napadne tě,
Že vzdálenost se má překonat?
Podceňuji tě snad?
Máš své skryté síly?
Zaútočíš jako had,
Ty jen čekáš na správnou chvíli.
Až budu mrtvá vyčerpáním,
Započneš se svým napadáním.
Autor may23, 09.06.2009
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: bejbyyyy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí