Kráska

Kráska

Anotace: bez jména.

Měla jsem ho za vysvobozující - dlouhý temný tunel,
měla jsem ho za spasující - fénixův věčný popel.
Měla jsem ji za krásku - co oslnila mě svou tváří,
to ona mi udělala na srdci vrásku - která jasně září.
Vedla mě dlouhou cestou,
byla noci nevěstou - krásná, tajemná...
Ovládla mé srdce, kráska bez jména.
Autor januve, 09.06.2009
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavé a docela aj působivé.

09.06.2009 21:49:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí