Když je manžel básník

Když je manžel básník

Anotace: Nevěra bolí

Když je manžel básník

Básník? Och, toť bytost křehká,
našlapujte kol něj zlehka!
Byste city nezranili,
nechtíc dechem ublížili.
Čtěte tiše, co nám píše,
čím mu v hloubce duše dýše.

Probůh, hlavně žádné klišé!

Slova, slova, slova, slova,
bolest, touha, neklid, zmar
ještě pocit, myšlenku,
a ještě pár...
slov.
Slova, slova.

Napsaná, vyřčená. Tajená.
Poetická, všední. Drsná.
Tolik lásky, tolik něhy pro tu
v dálce touženou...

A ta doma?
I jí tečou slzy
Autor princip, 10.06.2009
Přečteno 244x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Psavec, Tygropes, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, floreciente
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco o tom vím... Vítej.

11.06.2009 07:33:00 | labuť

Bezvadná.

10.06.2009 21:49:00 | Psavec

...netřeba něco dodávat, ST.

10.06.2009 21:48:00 | Tygropes

... ST!

10.06.2009 18:56:00 | Kapka

bravurní

10.06.2009 18:35:00 | floreciente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí