Vlci

Vlci

Anotace: o vlčí lásce

Jsem vlk co se sám toulal přírodou
Pak zachytil stopu krásnou překrásnou
Vydal se po ní, nebylo to však jednoduchý
Když došel na konec cesty byla tam mýtina
Tam stála ona přenádherná silná vlčice
Pomalu sem šel k ní měl sem strach, jestli to není sen
Byl sem u ní , koukal se jí do očí a měl strach, jestli neuteče
V srdci mi bušilo jak nikdy a nádhernej pocit byl
Šťastné chvíle co jsme spolu prožily, jsou nepopsatelné
Pak přišel zlom, něco se začalo dít
Moje vlčice mě od sebe začala odhánět
Štípala mě kousala vrčela a já nevím proč
Pak najednou zmizela………………..
Ted leží ve svém doupěti
Když se přiblížím jen kousek, kousne, až mě to bolí
Tak ležím venku celou noc a čekám
Čekám, jestli mě ještě pustí k sobě
Pomalu umírám žalem……………………………………………………….
Autor skywolf, 11.06.2009
Přečteno 261x
Tipy 10
Poslední tipující: Lea Aura, Hazentla, Psavec, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, nejsembásník, Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá.

11.06.2009 13:23:00 | Psavec

vítej, super ...

11.06.2009 12:18:00 | Romana Šamanka Ladyloba

líbí se mi jak píšeš... skvělé nápady...

11.06.2009 12:11:00 | nejsembásník

Vítám tě na Literu! :) Zajímavý nápad. Opravdu originální. Doufám, že se vy vlci přece jen nějak domluvíte, a už nebudeš umírat žalem.

11.06.2009 11:40:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí