Říkanky

Říkanky

Anotace: To už bude dlouho co jsem to psala, náhodou jsem to našla napsaný v jednom sešitě =D

Tomu láska v srdci hárá,
ten Ti dopis právě čmárá,
ten Tě nazve hloupou husou,
ten Tě poctí sladkou pusou,
s tímhletím se máte rádi,
s tímhletím jste kamarádi,
s tímhle půjdeš do postele,
s tímhle půjdeš k oltáři.
*
Ten Ti první dopis čmárá,
ten se Ti do duše vkrádá,
ten s Tebou jen kamarádí,
s tím se máte trochu rádi,
ten Tě uctí sladkou pusou,
ten Tě nazve hloupou husou,
ten Ti srdce rozzáří,
s tím se vedeš k oltáři.
Autor januve, 11.06.2009
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, enigman, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí