Lásko...

Lásko...

Anotace: touha po lásce

Lásko, vím, že nemám na tě právo,
ale v mém srdci po tobě je strašné prázdno.
Vím, já odmítla tě a zatratila,
věř ale, že nikdy jsem tolik nelitovala.

Věci nejdou vrátit zpět,
lepený nevydrží, to říkám všem hned.
Ale prosím, dej mi šanci, lásko
říkat zas někomu tvým jménem...Lásko!

Vždyť ve mě je tě tak moc,
dusím se a chce se mi řvát
Já žádám tě o pomoc!
Jen mít někoho komu tě dát.
Autor Angel111, 11.06.2009
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: Madison Bourne, skywolf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí