chcípni lásko moje

chcípni lásko moje

Anotace: hrubě řečeno-dle mě pravdivě.. můj názor.... nikomu ho nenutím..

Láska,
to není vůbec dobrý znamení,
ta tvou mysl totálně zkamení,
a když tě víly okouzlí,
toužíš spočinout pod zelenou tůjí...

Z nebe,
se do nás to svinstvo do mě a do tebe dere,
kříč stůj co stůj,
seč síly ti stačí,ale
umřeš v žalu zklamáním a tím,že tě milovaná sere...

hleď za obzor,
jež jas tě oslepí ako mor...

Umři,
Sni,
Snad i chípni....

Ty lásko,
Tzv lásko,
jež lidi oblouzní...
Autor Lumen, 12.06.2009
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, sht1, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím:)))

12.06.2009 17:59:00 | padlý anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí