Vždycky jsem si myslela......

Vždycky jsem si myslela......

Anotace: že s láskou skončí trápení

Vždycky jsem si myslela...... že s láskou skončí trápení,
tak strašně jsem se mýlila.
Teď už vím že to pravda není,
i když mám to o čem jsem vždy snila.

Necítit tlukot jeho srdce,
nevidět ho jen jeden den se smát.
Neposlouchat ten hlas co zní tak sladce,
neslyšet že má mě rád......
....to mě teď trápí

Nekonečné hodiny bez jeho objetí,
jsou snad ještě horší než to nikdy nepoznat.
Zase beznaděje zajetí,
když nemůžu jeho rty líbat...
Autor Striptérka, 12.06.2009
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí