Vyznání

Vyznání

Anotace: Jsi tam, kde nejsem já.

Pěna,klidné hladině zasnoubená,
má vážka přelétavá.
Snář,pod tvým polštářem,
je mým axiomem.
Sklenice stále nedopitá,
naše cesta trnitá.
Do Ráje.
Extáze lásky, voda chladivá.
Ňadra,šíje tvá,muleta červená.
Tam , kde jsi ty , jsem i já.
Autor Joi, 13.06.2009
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí