Uspi

Uspi

Zase na Tebe myslím
píšu se zavřenýma očima a
rozplývám se

v melodiích znějících
bez nálady

Každé ráno Tě
čekám

každou chvíli...

až si vzpomeneš na dobu
kdy hvězdy uměly mluvit a morálka
nebyla důležitá

nikdo ji nerespektoval
a ti
co měli snahu

poslali jsme je do háje.

Chci to zpátky!
Stále píšu
se zavřenýma očima

žádné překlepy
snad
ne

Žádné překlepy v srdci
s varujícími signály bez něhy

neklepat
lásko

tvrdni v čekárně
každé ráno Tě
vůbec nelze diagnostikovat
předpokládat

každé ráno vím,
že Tě nemám
Autor Srdečnice Prázdnopochvá, 14.06.2009
Přečteno 292x
Tipy 18
Poslední tipující: Aliklat, jedam, Psavec, Zpátky, Zasr. romantik, 6thSun, Nút, voedor, labuť, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nezoufej, všechno (!) krásné máš ještě před sebou!
To my, staří a zteřelí, Ti můžem jen závidět.

14.06.2009 13:19:00 | Zasr. romantik

je mi stejně smutno, píše ti to lehounce, ale tíha tam je

14.06.2009 13:09:00 | Trdlo

Dávám ST! mne to velmi zaujalo, Tvé dílko se mi četlo s lehkostí. Moc pěkné.

14.06.2009 12:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí