Tři měsíce šampaňského

Tři měsíce šampaňského

Anotace: Šampaňské má tak opojnou chuť ...

Celé tři měsíce,vážení,
jsem srkala šampaňské proudem.
Tři měsíce snažení
o dokonalost ...
Měsíce byla jsem praštěným bloudem,
tři měsíce jsou právě tak dost!

Že je to jenom krátký čas?
Že jenom cvoci pak brečí...?
Tak zvedněte ruce všichni z vás,
kdo neznáte život v křeči!

Bez lásky uschneš a shniješ!
Křičí na zdi písmena.
Úzkostí skoro až bliješ,
- řveš: Co to znamená?!

Chci šampaňského další sklenku,
teď hned,ječím do noci,
bože,chci být z toho venku,
může někdo pomoci?!

(Śampaňské má tak opojnou chuť,
viď,můj sommeliére ...?
Potom,jednou,třeba mě vzbuď ...
budu teď spát déle.)
Autor Zefi, 15.06.2009
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Sleepwalker, voedor, somewhere, Emira, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až přijde čtvrtý měsíc...

15.06.2009 16:30:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí