Den po první schůzce

Den po první schůzce

Anotace: Každý ať si udělá svůj názor.

Ještě dnes si užívám požitku,
ze včerejšího zážitku.
Musím Ti napsat nesměle,
že jsi včera vypadala skvěle.
Byla to sice chvilka,ale doufám,že jsem se Ti aspoň trochu zalíbil,
doufám, že Ti se mnou bylo dobře a ne naposledy Tě políbil.
Doufám,že na mě budeš mít více času,
abych si mohl vychutnat celou Tvoji krásu.
Záleží to na Tobě jestli šanci mi dáš,
každopádně moje ANO už máš.
Autor KalliPaul, 15.06.2009
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Emira
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držím ti palce

16.06.2009 02:01:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí