Jedna lež

Jedna lež

Anotace: Ewelin a zlom v citové podobě.

Sbírka: Střípky minulosti...

Pravda náhle změnila život lidské duše,
kterou žal utápí, nedočkav se souše.
Delty slz na kdys krásné tváři,
člověka, který věřil lháři.

Malá skrytá naděje,
malinko své bolesti zakryje.
V poznání krásna tak moc se zklamala,
smutek pavučinu jejích snů protkala.

Jako dívka milovala jeho krásný úsměv,
teď zní tu všude elegie, ten chmurný zpěv.
Jeho oči jí navždy nezmizí z paměti,
ty slova, která bude nenáviděti.

Jedna věta, jak rána bičem ji práskla,
Jedna moc, ji zabila a tou jest láska.
Jedna noc a všechna pravda rozlila se,
jen ta dívka jí opila se.

V naději smutku a strádaní,
na konci mostu nad roklinou.
Dívka jež měla nadání,
milovat a zůstat stranou.

I Love you
Autor Lady von Sesual, 16.06.2009
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí