Rvát se a vřeštět

Rvát se a vřeštět

Anotace: Báseň napsaná podle písně Caterwaul od skupiny ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead

Hubice
od požární hadice
jsou tvoje otevřená ústa
hasí oheň v mém srdci
pečlivým dechem
co vydechuje vzduch
tam a zpět

Natančil sem
pár holohlavých žen
dívej jak tančí
budeme jako ony
hle a tahleta
skok a otočka
hop a skluz

Pečlivě
se starej tu o mě
jsem teď v Pánu
sdílím s ním svůj stůl
starej se a budu s tebou
sdílet všechny pokrmy
Autor Marllone, 16.06.2009
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: PANGÁSIUS, chroust17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí