Od srdce

Od srdce

Anotace: ... pro zoufalé ...

Sbírka: Pro Nelli

jestli mě budeš milovat
já Tě budu chtít
jestli mě budeš milovat
já Tě budu ctít

jestli mi lásku nabídneš
já přijmu jí a hned
jestli mi lásku odmítneš
já proměním se v led

toto jsou jen slova
ale budeš - li si přát
já proměním je v kola
na kterých se budem hnát
Autor Salvatore, 16.06.2009
Přečteno 708x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Prokešová, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí