Láskohra

Láskohra

Anotace: ...přidáš se?

Sbírka: Za to, že jsi...

Tvému pokušení podléhám...
/věř mi, nejde odolat/
Ve snu spílám láskohrám...
/nechci jenom neprohrát/
Kalich vína si dolévám...
/to nemůžu si nedopřát/
Nad psaním básně usínám...
/čím jiným se zabývat?/
Ráno probouzím se sám...
/můžeš aspoň zavolat/
Věřím jen svým představám...
/v nich budeme se milovat/
Autor Sigurd II., 17.06.2009
Přečteno 419x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, Ahimsa, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST !

22.06.2009 13:56:00 | Házté

láskohrátky jsou předzvěstí krásného milování ...

18.06.2009 07:58:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí