Sítě

Sítě

Anotace: život má svou vlastní pavučinu.A je jen na nás,jak ji rozmotáme a na kolik jsou její vlákna pevná.Třeba se přetrhnou a je na nás,abychom věřili,že upletem novou...

Chtěla bych o Tobě snít,
chtěla bych se probudit s východem slunce.
Toužím slyšet tlukot Tvého srdce,
věřit-že jsi vedle mne
a že mi nezmizíš se západem slunce.

Vnímat Tvůj dech-v horkých polibcích,
zaplavujících mou lásku.
Vidět Tvé oči,jak se nademnou sklánějí
v tom nejhříšnějším spojení.

Hadit tvé vlasy
a proplétat je mezi svými prsty.
Nevím-kdo jsi,
nevím-kde jsi.
Jen cítím a vím,že žiješ
a já Tě snad jednou potkám.......
Autor Gabrielle fire, 19.06.2009
Přečteno 313x
Tipy 9
Poslední tipující: Sleepwalker, nejsembásník, labuť, WAYWARD, Meriel., Chonglee
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad se jednou zamotáte do stejných sítí...

19.06.2009 18:19:00 | nejsembásník

Mnoho sítí za svůj život spleteme a také přetrháme...

19.06.2009 12:01:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí