Omamná vůně lípy

Omamná vůně lípy

Anotace: Autor:vzpomínám a nikdy na Tebe nezapomenu

???
8:6.2009 22:15

Omamná vůně lípy

Sobota byla
večer po lehkém
vlahém deštíku bylo
do obchodu jsem šel
pak jsem se vracel
na bus zpět

pod lípou
na zastávce jsem stál
vnímal jsem tu vůni
lipového květu lípy

vnímal a sál tu sílu
něžného stromu
lipové síly
té omamné vůně
plných vzpomínek

stál jsem
nabíral sílu
a vzpomínal na Tebe
smutno mi bylo

vůně lípy
mi Tě připomněla více
vzpomínkou na Tebe
když jsem byl s Tebou

je krásné a úžasné
stát pod tím
majestátným stromem
naší země

drahá stále vzpomínám
a srdce mé po Tobě stále touží
Autor JarekBrnoCz, 20.06.2009
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: Tacca, vapiti, jita.1965, Mbonita, carodejka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná vzpomínka , plna lasky a citu.

21.06.2009 14:33:00 | carodejka

Lásky a touhy plná poetika...

21.06.2009 01:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí