Druhá (možná) V.

Druhá (možná) V.

Anotace: je to moc divná báseň. Prostě jsem se jen vypisovala, protože jsem se na něco těšila a pak jsem to zvorala. Ta báseň je špatně, protože sem neřekla co sem chtěla...nebo nevím...to je jedno.

Princezna Euforie dnes přišla
a Tys jí pomohl vylézt na strom.
Už byla tma a ona se houpala,
ale pak už bylo pozdě.
(Měla jít přece za Tebou!)
A ona nepřestávala.

---

Vesele jsem se houpala na větvi,
pak přišla paní
Že je prý špatně,
když sedím na ní
tak vysoko za tmy.
A shodila mě z větve.

Teď sedím pod stromem
a pláču, protože vím,
že zůstane jen snem,
(Alespoň pro dnešní noc.)
že přijde ten,
kdo pomohl mi s tím,
dostat se tak vysoko.

Ona měla pravdu,
že tak vysoko sedět nemám.
A já teď sobě vyčítám,
že jsem tak dlouho tam byla,
protože už nenajdu
cestu nahoru.
Přečteno 288x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jednou ti ukázal cestu, ukáže ti ji znova

12.10.2009 14:38:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí