Neznám ji

Neznám ji

Anotace: k v

Jsem přesvědčen jak slepý básník
o Lásce Věčnosti
Jsem posvěcen dívat se na Tvou tvář
a věřit osudu
Jsem připraven a odhodlán vstupit do pekla
pro jediný Tvůj polibek

Můj snový vánku
jsi štěstí mé
se jménem hodné andělům
jsi štěstí, které v mém srdci
navždy zanechá stopu
jsi jako tisíc malých střípků
jsou v mé hlavě a já jsem zrnko prachu
ztracené ve vesmíru malby
Ty jsi ten vesmír
nakreslený jen pro mě
a já to zrnko ztrácející se v Tobě
Autor Lipschowski, 21.06.2009
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí