Cry

Cry

Anotace: blah...

Víš,
Nikdy se mi tvůj úsměv nelíbil,
úzký -
tenký...

Nikdy se mi nelíbily tvoje oči
Malé bonbonky
v hlubině
rozbouřeného oceánu...

A opravdu jsem nikdy nemilovala tvoje ruce
tak necitlivé, tak vážné
hrůzné
pevné...

Protože to
jak mě nutíš brečet
zemřela bych pro to...

Nenáviděla jsem tvoje polibky
chlípné
dlouhé
tvrdé

Opovrhovala jsem tou cestou
co si šel...
Tak arogantní
a pyšný...

Nenáviděla jsem tu cestu
věděl si to,
tak chladný
využíval jsi mě
Chtěla bych být zpátky
znovu...

Protože to
jak mě nutíš brečet
zemřela bych pro to...^^
Autor Oyasumi, 21.06.2009
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Bíša, Likynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí