sentimentální.

sentimentální.

Anotace: byly to dva měsíce /co jsme se opustili/ a já cejtila, že musím něco napsat. cokoliv. a tak píšu... sentimentální verše.. bez myšlenky.

Slavím další zbytečný výročí,
tentokrát bez vína,
ale stále sama /se sebou./.
Duševní matematika
dosahuje vysokejch úrovní,
pražskej underground
a lidi v ranní depresi,
co skáčou pod metro.
Plyne to.
Život nezastavíš,
zastaví se sám,
on nejlíp ví, kdy.

Byly dva okamžiky,
kdy jsem věřila v Boha,
už tý svini nedám jedinou šanci,
skládám poslední hodiny, dny a noci.
Milování bez záruky lásky,
/jetelovej květ na podlaze../
kávový aroma,
psychický zkraty.

Slečna na peróně mě roztančila,
chci obtančit svět se sluchátkama v uších
a pak se vrátit...
do tvý náruče.
/my God gave me your hand/

Jsou to dva měsíce,
/teď teď a teď/
co jsem naposled věřila v Boha.
Přečteno 442x
Tipy 13
Poslední tipující: Sukuba, Fighting Dreamer, WAYWARD, nejsembásník, labuť, Lacosta1, MishaX, Human Shadow
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadhera...

22.06.2009 17:16:00 | Lucienne Omega

myslím, že tohle bez myšlenky není ...

21.06.2009 16:25:00 | nejsembásník

pri me dnesni nalade jsi me dohnala k slzam.. nevim, jestli mam dekovat nebo naopak:) je moc krasna, vazne!

21.06.2009 14:40:00 | MishaX

Underground.

21.06.2009 14:30:00 | Human Shadow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí