Pod rouškou tmy

Pod rouškou tmy

Anotace: Není důležitá anotace, nýbrž to, co je ukryto pod ní.

Chladnými prsty laskáš má líčka,
jen ty přinášíš slzy pod má víčka.
Líbáš mě svými rty na zjihlé čelo,
držíš mé dlaně v svých.

Každonočně dobýváš mé tělo,
až příliš snadno vítězíš.
Ač nerada prohrávám,
stejně se ti oddávám.

Mámí mě tvoje bledé líce,
mámí jak můru svíce
ve světle měsíce,
v noci hvězd tisíce...

Verše lásky vytepané,
dlouho jimi srdce plane.
Mé srdce, ne tvé.
To tvé je příliš... ledové.
Autor maikycz, 21.06.2009
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, smutné, upřímné... Znám podobné pocity...

01.11.2009 17:19:00 | Rejha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí