pořád k tobě něco cítím..x(

pořád k tobě něco cítím..x(

Anotace: chybííš mi_x(

Chci už zase na plno žít,
a wedle tebe být.
Tak dej mi tu prawou ruku,
ty můj úžasnéj kluku.
W srdci patříme k sobě,
tak proč jsme teď proti sobě?
Chci zase být wedle tebe,
a říkat ti jak miLuju tě moc,
chci stebou zase stráwit celou nOc.
Strašně moc mi chybíš,
aLe ty už si najiwní a pRoTo si tO nemysLíš.
KdyBy nebylo té holky co nám to pokaziLa,
tak já bych byla stebou a wše krásné ti připomněla.
Autor coLoR..xP, 21.06.2009
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí