Čelní srážka dvou srdcí

Čelní srážka dvou srdcí

Anotace: ...s trvalými následky:(

Pročítám si ve Tvých očích,
kličkuješ a uhýbáš,
a přesto
mezi řádky vyčetla jsem políbení
*
Čelní srážka dvou srdcí
s trvalými následky
rozechvěla vteřiny
a já teď nevím,
kde jsme
a kdy přestaneme být
*
Na vlastním bojišti zápasím nad sebou,
vítězím i prohrávám,
získávám a ztrácím
a sama pro sebe si jen tak
krvácím
*
…zatímco Ty jen lhostejně přihlížíš,
lížu si rány,
zahojím jizvy,
abych se Ti zase mohla líbit
*
Autor MishaX, 21.06.2009
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Žqáry, Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z duše...

25.06.2009 11:31:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí