Ponížená

Ponížená

Anotace: když vás někdo zavrhuje...

Sbírka: Blondýnky radši vanilkovou

Ponížená
Odcizená
Na kraji světa
A pod ním tma

Nestojíš nic
Beztak chceš víc
Dusím se

Ten vztek
To utrpení sloní
Plivu na ty dny
Růže byly zakaleny

Vytáhnu tě z jámy
Tak bojuj!
Udržuješ ve mně pocit
Zlosti

Ledabyle se roztouláváš
A ryješ hlínou tak
Jak ryli jiní
Dávnější

Zakláním hlavu
Zdvihám svou bradu
Pohrdám
Květinovou dekou

Ponížená
Odcizená
Na kraji mysli
A pod ní tma
Autor Kalypso, 21.06.2009
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí