Lehni si ke mně

Lehni si ke mně

Anotace: bez ní-peklo s ní-ráj ale vždycky je to jenom zamotanej život

Pocit, proudí ti tělem
a víš, že pobít se s nepřítelem
můžeš kdykoliv
stát ti po boku, ruka v ruce
znám jen jednu, nechci tucet
směje se, pláče, kříčí, prudí
není to láska, co něhou studí?
Okřídlená laň, co oheň sálá jako saň
a když jí žalem srdce bolí
schoulí se k tobě...
zeptá se na cokoliv
a pevně tě tiskne až tvá mysl
necítí nic, než lásku
dává to smysl?
když světlo v tmu se mění
nečeká na mě ani na setmění
a necítíš nic, jen chlad
pak zášť kvůli své hlouposti
že půjčil si jí plášť
ten dobrák od kosti
...
Hlupák, dá se opět v šanc
neztrácí nic, nemá šmrnc ani glanc
jen ví, že čas hraje s ním
a až si někdy vzpomene
svůj klid si něžně pohladím
a pochopí, že já ji miloval

Teď hladím tě ve svém bdění
a toužím, ať konec není
lehni si miláčku
tady je místa dost...
lehni si a spi
Autor Hmota, 22.06.2009
Přečteno 436x
Tipy 12
Poslední tipující: Kubino 2, Romana Šamanka Ladyloba, ta co bývala Andělem, Gudula, Mbonita, WAYWARD, Bíša, Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi líbí, pěkná je

28.06.2009 00:45:00 | okousaná od světlušek

líbí se mi

22.06.2009 19:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba

ze by?:-*

22.06.2009 16:34:00 | Hmota

to je o mě?:-*

22.06.2009 14:37:00 | ta co bývala Andělem

fakt perfect... táto báseň vystihuje viac než dosť,pritomnosť...

22.06.2009 00:58:00 | Raziel PsyDearth Characith

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí