Vzducholoď

Vzducholoď

Anotace: Létání je sladké a láska je létání...

Jsi jako vzducholoď, která mne unáší,
přitápím pod kotel a stoupám ještě víš,
se zemskou tíží se peru s kuráží,
a za chvíli zemi už ani nespatříš.

Jsem topičem, který zná tvé nebe,
vždyť je i mé, je naše souhlasné,
a jako ty mně, já potřebuji tebe,
jen tak oheň v kotli nikdy nezhasne.
Autor malý medvěd, 22.06.2009
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Maryje..., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí