Tajemství

Tajemství

Tajemství pod víčky schované co mám,
ve chvilkách blouznění svěřím Ti.

O snech a naplnění,
o tajemstvích dunivé noci,
kdy svět se zrodí v mé hlouby.

O bájných vílách,
co poletují kolem mých zbloudilých myšlenek.

Svěřím Ti svůj život na ostří nože,
protože už nikdy nechci být sama.

Dám Ti vše,
co nemám
a na oplátku…



Chci i Tvůj poslední dech.
Přečteno 485x
Tipy 17
Poslední tipující: PangurBaan, Robin Marnolli, René Vulkán, symphonicsoul, zelená víla, Rick, Holis, Juan Francesco de Faro, WAYWARD, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt dobrý čtení. Díky.

21.11.2012 06:39:31 | Robin Marnolli

no to je fakt troufalé:)

27.10.2009 23:24:00 | zelená víla

plavu v básni a nemůžu dosáhnout břehu

24.06.2009 05:07:00 | Petbab

jak to říct?! opravdu moc zajímavé..

23.06.2009 23:40:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí