Chci se stát obětí

Chci se stát obětí

Anotace: Tvého láskyplného objetí

Mám zatmnění,
ale jiskra Tvá v očích,
se rázem ve světlo promění,
vídám Tě po nocích.

Jako vánek
proudíš okolo mě,
jako červánek,
plující na vodní hladině,
jsi tak blízko
a přitom tak daleko...

Vidím Tě,
cítím Tě,
slyším Tě,
ale mít Tě nemohu.

Chci se zastavit při tom životním běhu,
chci v Tobě jednou probudit něhu.
Chci se stát obětí
Tvého láskyplného objetí.
Autor januve, 24.06.2009
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, Mbonita, Petbab, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí