Konec ...

Konec ...

Anotace: archivní... i po 10ti letech však stále živá a pokud tam užívám slovo "navěky", tak určitě trvá více než právě 10 let ...

...

Křičet se mi hrozně chtělo
Daleko pryč utéci jsem chtěl
Z těch slov mé srdce krvácelo
Nůž v hrudi jak bych měl


Už nevnímám, co říkáš
........vím - sama sobě lžeš
Nechci raději už nic slyšet
"Raději už domů běž"
........ - Ti říkám
Je chlad a kapky začínají zemi skrápět
Ten déšť můj pláč milosrdně skrývá
Ano - sama sobě lžeš
........ - nejhorší to lež
"Je chladno, domů běž... už běž."
A Ty víš, nyní již není cesty zpět
........ - pro mě? pro Tebe?
Pro žádného z nás!
Oba - ano oba utrpíme jizvu
........ - uvnitř kdesi.
Přestane krvácet - zhojí ji čas
Avšak navěky zůstane tu
Ponese si ji SÁM
........ - každý z nás.


...
Autor Druza, 24.06.2009
Přečteno 342x
Tipy 12
Poslední tipující: Ypsilone, Chonglee, kikis, FrankB, mosquito, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se někdy stává,
že se nevyhrává
marná slava
rosté trava
není to hloupé,naopak

24.06.2009 17:26:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí