Neodpustím

Neodpustím

Anotace: sobě...

Odpouštím ti, že jsi mi otevřel oči
Ani za to vlastně nemůžeš
Bylo snadnější žít v tomhle zvyku,
kde každý hraje, předstírá a lže
Nezlobím se, že jsi mě přesvědčil
způsoby, co otevřely i mé srdce
Byly to jedny z těch nejkrásnějších hodin
v životě... Až uvěřit se nechce...
Nevadí mi, že v tom nevidíš, co já
Milovat člověk nikoho přesvědčit nedokáže
Nemohu tě nutit, nemohu ti to přikázat
Snad čas všechnu bolest smaže
a zbydou jen vzpomínky na to pěkné,
protože toho bylo víc, než se zdá,
protože každá chvíle byla nádherná,
jedinečná a neopakovatelná
díky tobě
Odpouštím ti, že mě necháváš jít,
i když se za tebou dívám se slzami v očích,
i když bych tě chtěla ještě políbit
a říct ti :
"Nezlobím se, že jsi mě učinil šťastnou"
Kdo by se za to mohl zlobit?
Kdo by mohl nenávidět?
Musela jsem si tím projít,
abych věděla, co chci a co nebudu mít,
dokud nezměním vše, co mohu změnit,
dokud mi někdo neotevře oči
Nevadí mi, že jsi to byl ty
Vadí mi, že jsi mohl být mým,
kdyby všechno bylo jinak už teď
Vadí mi, že předem znám tvou odpověď
a že se tě ani nedokážu ptát
Zlobím se na sebe, protože ukázals mi,
že vlastně pořád chci někoho milovat
Neodpustím sobě,
svému srdci,
že nemohu nechtít milovat...
Autor unstoppable, 25.06.2009
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, al-pacino, enigman, vapiti, kuskus pruhovaná, zrrrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí