Jsme jako jeden

Jsme jako jeden

Anotace: :)

Jsi krásná až dekorativní
je spousta mužů co o Tobě sní
jen já se Tě smím dotýkat
a šeptat Ti, že mám Tě rád.

Je nemnoho krásných chvil
co vryjí se Ti do paměti
třeba tanec lučních víl
trhajících vonné květy
a nebo nebe plné hvězd
co třpytí se a lesknou
jak křemeny v dlaních cest
když náladu máš tesknou.
Nebo se nechat unášet
řekou něžných polibků
kde utichá ptačí zpěv
a měsíc prozařuje tmu.
Je lhostejno, kdo se dívá
my dva jsme jako jeden
stále se mi o nás snívá
ač je noc a nebo den.
Autor Ďábel sám, 26.06.2009
Přečteno 527x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, lovelienka, isisleo, Bíša, Ovádko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí