Večer dívka dneska paní

Večer dívka dneska paní

Anotace: jistě se vám stalo a nejednou, že večer někoho potkáte a nasadíte si růžové brýle. A ráno vás čeká sprcha.

Kap, kap tak rychle padá déšť,
tak rychle jsem byl s tebou,
lásko má.

Potkal jsem tě na zábavě,
pořád na tě musím myslet.
Na těch minut pár,
co s tebou jsem byl,
od té chvíle srdce neuhasil.

Vstávám, dívám se,
je tu nový den. Vstávám, dívám se,
najdu svůj večerní sen?

Potkávám tě nyní den co den,
chladně přeješ dobrý den.
Co bylo včera,
dneska není.
Večer dívka dneska paní.

Škoda,
málokdy koukneme vedle sebe,
co nás mají rádi,
ty nechceme.

Málo kdo hledá krásu duševní,
reprezentace a tupost většinou vítězí.
Autor Hantec, 29.06.2009
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Matička, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí