květinová

květinová

Anotace: ...

...

ve sněhové vánici
uprostřed léta,
když mrzutý kmotr
ze severu
z vlasů Ti kvítky
vyfoukal

polapen vůní Tvou
dechem Tvým dýchám
a pomněnek několik
utrousila z košíčku
jedna z víl

v lilii vznešené
skrylo se Tvé tělo
jež vyprahlé schránce mé
dává vždy pít

v polibcích
vítám i královnu květů
a pod plátkem Tvým okvětním
zůstanu navždy skryt

...
Autor chalcedon, 03.07.2009
Přečteno 361x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Psavec, Sweet KiWi, Házté, Paulín, Jana M., Maro Deives, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zahřívá veškerý smutek

04.07.2009 00:05:00 | zrzka.69

Krásné vyznání.

03.07.2009 16:16:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí