Hlouposti

Hlouposti

Anotace: ...

Sklenice na zemi...
Střepy v koberci...
Hlouposti...
Kamínky v trávě...

Pojď poskládat
z nebeských žahanců
mozaiku
pro ložnice šťastných...

Dopisy ve sběru...
Útržky v paměti...
Hlouposti...
Podzemní prameny...

Pojď spálit
poslední kořeny
stromů,
co nás obklopily...

Hlouposti...

...
Autor voedor, 03.07.2009
Přečteno 286x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Bíša, nejsembásník, Psavec, Mbonita, kikis, labuť, Házté, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí