Krutá lest

Krutá lest

Anotace: Pro některé "dí(ě)vky"

Celou dobu tě miloval,
teď však pravdu našel lest a zradu poznal
Celé srdce duši ti zaprodal,
lásku vše co měl ti dal.

Jen tvé štěstí si ze všeho nejvíc přál...

Tys lásku mu darovala ale ne jen si to hrála,
své tělo jsi obětovala nic jiného si nedala.

V tvá slova miluju tě věřil..
A vůbec netušil kdo jsi co jsi?

Šťastný vedle tebe byl..
Rád s tebou snídal..večeřel..smál..nakupoval..plánoval..

Teď jen bolest a trápení zbyly jen slzy které pálí..

Ptá se proč? Kde odpověď najít??

Ty už nejsi řekla jsi je tu ještě někdo..
Když už neměl nic.. Jen sobec jsi..

Stojí na mostě a přemýšlí v srdci křičí lásko
vrať se mi .. Ty ale nepřicházíš ..

V postely z dalším chudákem se válíš..

A jeden život za druhým ničíš...

Autor Mausik, 03.07.2009
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Elza511, Bíša, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Né jenom ženy, věř.

04.07.2009 13:32:00 | Gudula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí