Co bolí- to přebolí

Co bolí- to přebolí

Anotace: Každého někdy bolí u srdce...

Když Ti slza po líci stéká
Když srdce Ti chce, vyskočit z těla
Vzpomínáš jak toužebně tě svléká
Vrátit čas by si chtěla

Když představíš si, jak hladil tě jemně
Jak večeříte při svíčkách
Přijď vyplakat se ke mně
Utřu Ti slzy na líčkách

Zapomeň na tu chvíli
Kdy dotýkat ses ho směla
Na to jak byl něžný, milý
Na vůni jeho těla

Někdy se to stává
Někdy nás prostě zraní
Pláčeš, když sbohem Ti dává
Už není tvůj pán, ty jeho paní

Neboj, já nenechám bolest, ať tě skolí
Sílu pomůžu Ti najít
Protože, co bolí to přebolí
Bolest dojde tam, kam jí necháš zajít

Tak jako, že je nebe modré
Tě přesvědčit pokusím
Všechno zlé, je pro něco dobré
Každý si tím projít musí

Půjčím ti svou naději
Když tvou ti někdo vzal
Když nevěříš teď, uvěříš později
Za pár týdnů zmizí tvůj žal

Co slyšet by si chtěla?
Řeknu cokoli
Ale naposled připomenout bych ti měla
Věř, že co bolí to přebolí...
Autor Gudula, 04.07.2009
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: kroužek, WAYWARD, jesterka, Justýna, Elza511, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...ach jo,tak to je,ať to přebolí co nejdřív,přístup je dobrý :) ST

09.07.2009 10:16:00 | WAYWARD

Hezké verše, co podrží bolavou duši...

04.07.2009 14:30:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí