Divadelní hra

Divadelní hra

Anotace: ..zase jeden smutný konec

Sbírka: Pro Lukáše

Jako tečka za větou, co už dávno skončila,
můj život bere obrátky a opět začíná.

Začínám od nuly, vždy s čistým stolem
a já si po sté začnu zas s volem.

Ženu se do lásky, bez zábran, bez hlavy.
Postupně opadnou veškeré zábrany... a já letím.

Do nebe? Těžko říct, ale spíš ne.
Uplyne chvíle a opět... zbohem můj sne.

Hra jako v divadle je život můj.
Býti tak režisér, řekla bych STŮJ!

Už nechoď nikam, zůstanem spolu.
Vylezem do nebe a spadneme dolů.

Z trávy se seberem, zvedneme hlavy,
podáme ruce a jdem. Hledat davy... lidí co píší věty.
Autor Justýna, 05.07.2009
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: 18kzlatynaramek, Elza511, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až přestanou dávat podněty k takovýmto básním lidi jako ja :)

18.07.2009 14:51:00 | 18kzlatynaramek

létáme, padáme,
kdy už to přestane?

05.07.2009 22:51:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí