Vyznání-smutek

Vyznání-smutek

Anotace: ???

21.2.09 23:05

Vyznání-smutek

Vyznávám se vyznávám
co cítím co vnímám
co ztrácím a nemám
co mím přáním je
co srdce vnímá
a chtělo by mít
však něco tu schází
něco tu není
Tvé něžné políbení
Tvá svrchovanost jasná
ten něžný květ
s jemnou Tvou vůní
Tebe sama

Vyznávám se vyznávám
neboť srdce není
kámen se potápí
leč plavat neumí
v Tobě však pluje
plout chce dál
i s trním
jež kolem sebe máš
Autor JarekBrnoCz, 06.07.2009
Přečteno 518x
Tipy 4
Poslední tipující: vapiti, Elza511, Tacca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jůůůůů, to je hezké ...

08.07.2009 07:24:00 | vapiti

..krásné vyznání..přeji ať štěstíčko se vrátí..:-)

06.07.2009 11:46:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí