Mám v srdci žal...

Mám v srdci žal...

Anotace: ...

Mám v srdci žal,
netuším, co dělat mám,
proč ses tak moc bál,
šílím, nevím, co bude dál...
Bez Tebe jsem já jen půl,
bez Tebe je prázdný stůl,
bez tebe jsem tak moc sama,
proč jsem s tím něco neudělala...
Teď slzy se mi derou do očí,
zlé myšlenky stále utočí.
Jak zbavit se toho všeho mám,
když Ty jsi jediný, koho ráda mám.
Autor maiali, 06.07.2009
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

06.07.2009 18:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí