Osoba ,kterou miluju.

Osoba ,kterou miluju.

Anotace: Je to pro tebe bobí:).Víš jak mi na tobě záleží:):o**

Osoba,kterou miluju?
To jsi pčece ty..
Kluk ,který přijel jednou večer za mnou s kamarádem.
Kluk,který má tmavě-hnědé vlasky.Takový kaštanový.
Ten krásnej,uhrančivej pohled ,čokoládových očí mi tají dech.
Ty medový rty bych líbala snad pořád.
Když se sladce usmíváš,máš vrásky okolo rtou a to je nádherný.
Miluju ,když se na něco soustředíš.Jsi u toho tak vážnej ,ale zároveň k sežrání.
Když jsi bublinka tak jsi jak medvídek.Stašně krásnej.
Když se červenáš jak rajčátko vypadáš.Slaďočkej jsi když spinkáš.Vypadáš jak andílek.
A ty jsi andílek kterej patří mě a nikdy ho nikomu nedám.
Moc tě miluju bobí.
Autor Dituninka, 08.07.2009
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí