Minulost, přítomnost a budoucnost

Minulost, přítomnost a budoucnost

Anotace: ... těžko říct, co tím básník chtěl říct.:-D Možná to že čas plyne a je dobře vědět co a jak....

Pozdě je na lítost a nářky.
Pozdě je na to brečet, že jsi nedostal víc lásky.
Pozdě je na přemýšlení, co mohlo být a není.
Pozdě je na čekání, a doufat, že se to změní.
Je na čase jít dál.
Je na čase myslet na to, co smysl má.
Je na čase hledět do dáli.
Je na čase uskutečnit sny, které se ti zdály.
Vždy bude čas ohlédnout se zpět.
Vždy bude čas na někom lpět.
Vždy bude čas někoho litovat.
Vždy bude čas někoho milovat.
Autor Epsonit, 08.07.2009
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí