Proč?...

Proč?...

Anotace: Omlouvám se, že jsem tak dlouho nic nepřidal. Neměl jsem přístup k netu. No tak tohle dílko je staré asi tři měsíce. Napsal jsem ho chvíli před tím než se se mnou rozešla přítelkyně.

Proč tak bolí, když doopravdy miluješ?
Proč mi přijde, že se mi den ode dne vzdaluješ?
Proč říkáš, že mne máš ráda,
ale čas na mne nechceš mít?
Proč musím pouze se steskem v srdci žít?
Proč mne trýzníš svou nepřítomností,
když mého srdce Ti patří největší část?
Proč Ti je přednější kamarádka a chlast?
Proč to všechno? Proč ty slova lásky sladká?
Proč je Tvoje láska ke mně tak strašně vratká?
Autor Azazen, 08.07.2009
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Laivindia, mosquito
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, smutná, snad ti bude co nejdříve lépe...

11.07.2009 17:38:00 | Laivindia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí