Měl jsem nádherný sen

Měl jsem nádherný sen

Anotace: ...jedna z prvních...pár let zpátky...

Na rozkvetlé louce,
sedmikrásky k odpočinku zvou.
Sedneš si do trávy,
do klína položím ti hlavu svou.

Cítím tvé teplo
a sladkou svěží vůni.
V tvých nádherných očích
se topím jak v hluboké tůni.

Šeptám si tvé jméno,
nejkrásnější z jmen.
S úsměvem se probouzím,
měl jsem nádherný sen...
Autor Ypsilone, 09.07.2009
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí