Chci žít

Chci žít

Anotace: Život je zvláštní a láska... nádherná :)

Sbírka: TY

Zamíchala karty
Rozprostřela je před sebou
A zadívala se mi do očí
"Bude to ještě hodně těžké,
ale nic tím nekončí..."

Život je zvláštní
Nepředvídatelný
Snad ani není možné vše pochopit
Dokud tě ale mám vedle sebe,
vím, že tenhle život chci žít

Stává se to v knihách
Stává se to v příbězích,
při kterých člověku až mrazí
V životě se to prý nestává
Však teď, moji drazí
čtenáři, snílci, básníci, přátelé,
stalo se to mně
Nechápu nic
Přestala jsem jen na chvíli hledat
a nalezla jsem víc,
než myslela jsem, že mi život dá
Slepě a hluše tomu podléhám
Výstrahy si nepřipouštím
Prý myslet pozitivně mám
A tak tě líbám a objímám
a říkám si : "Takhle to má být..."

Život je zvláštní
Nepředvídatelný
Ale s tebou chci ho žít...
Autor unstoppable, 09.07.2009
Přečteno 491x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Bíša, vapiti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... tohle se čte moc fajnově ... :-) ... přeji krásné dny ...

09.07.2009 10:27:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí