Moment...

Moment...

Anotace: láska není jen duševní...

Ulce vyprahlá,
cestami cest
a sopka vyhaslá
z odložených vest.
Stezka stezk,
co vede pouští
a můj stesk
se skrývá v houští.
Dálnice z Prahy
nová a proudící.
Hučící davy
a města zářící.
Vůně stromoví
láká mě do lesů
a neznámý nic nepoví,
až položí mě do vřesů.
Polibky, doteky,
chladící plameny.
Šeptám ti navěky
s odhalenými rameny.
Od kotníků po kolena
mapuješ mé území.
Budu zřejmě odhalena
dřív než najdeš zázemí.
V mé jamce podkolení
s doteky se zastavíš.
Polibkové pohlazení,
už nikdy nás nezastavíš...
Autor may23, 09.07.2009
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí