Pro mě

Pro mě

Anotace: Ani nevíš, co se mnou děláš...

Jen párkrát v životě se mi podařilo
slzu štěstí uronit
Skoro na všechny ty momenty si vzpomínám
Na jejich momentální sladkost,
co člověka donutí jít
po cestě, která pro něj vlastně není
Chce to ale hodně přemýšlení
A chce to ochutnat
hořkost druhého dne
Lehkost prvního momentu
tíhu momentu poté nesejme

Jen párkrát v životě se mi podařilo
slzu štěstí uronit
Teď se v těch slzách mohu utopit
A žádná hořkost nepřichází
Je to až děsivé
Snad mi ta pachuť bolesti i schází
Odnaučila jsem se šťastná být
Ale chci se to naučit
Chci vědět, že to za to stojí,
že se marně bojím,
že cokoli
tady teď s tebou mohu mít
Chci další slzu uronit
Chci jich uronit ještě hodně
pro tohle štěstí, protože je pro mě,
protože možná poprvé v mém životě
něco je jen pro mě...
Autor unstoppable, 09.07.2009
Přečteno 477x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, Bíša, Mbonita, Psavec, bejbyyyy, Kapka, Gudula, vapiti, Linda Etschyick
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...

09.07.2009 10:28:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí