Loučení

Loučení

Anotace: xx

Rozpaky, neklid, letmé políbení.
Tak zase v září nebo napřesrok,
tíha kdesi uvnitř, ruky potřesení,
zamávání, ještě jeden, zbytečný krok.

Co jsi čekal od té krátké chvíle?
Při vítání loučení ses bál.
Přemítal jsi o možnosti zbylé,
nesetkat se, nevzpomínat dál.

Ale přesto jsi tu! Postavil ses čelem
bolesti a smutku, tiché závisti.
I když žárlíš na vše, co jde jejím směrem,
nestaneš se zloby snadnou kořistí.


Stále tomu věříš, že se k tobě vrátí,
překvapí tě náhle vůní frézií.
Zapomene na čas, sponu z vlasů ztratí,
z pokrývek se zvedne s jemnou grácií.
Autor Teop, 09.07.2009
Přečteno 455x
Tipy 20
Poslední tipující: CRASH, Divoženka1, Koza, carodejka, vodnař, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Mbonita, Psavec, bejbyyyy, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hezká a ten závěr je opravdu nádherný, až to píchlo u srdce.))

Stále tomu věříš, že se k tobě vrátí,
překvapí tě náhle vůní frézií.
Zapomene na čas, sponu z vlasů ztratí,
z pokrývek se zvedne s jemnou grácií.

05.07.2010 22:00:00 | carodejka

V každém případě moc hezká.

09.07.2009 12:08:00 | Psavec

ano,něžná..

09.07.2009 11:25:00 | Simísek

Něžná i bolavá zároveň... loučení je vždycky smutné...

09.07.2009 09:07:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí